BADEVÆRELSE
21989
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21989,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

BADEVÆRELSE

Få styr på dit badeværelse

Med et nyrenoveret badeværelse får du et fuldendt præg på din bolig

Hvis dit badeværelse ligner et levn fra 70’erne med brune fliser og et gult toilet, og du gerne vil opdatere det til nutid, kan en renovering være en god idé. Uanset om det er et småt eller stort badeværelse, du har, er der gode muligheder for forbedring.

 

Det kan være en jungle at vælge det rigtige til sin badeværelsesrenovering, der er mange muligheder. Vi giver her nogle tanker, der er gode at have med i baghovedet, når du skal renovere badeværelset.

 

Et lille badeværelse? Med lidt magi kan man trylle rummet større, i hvert fald så det synes større.

Hvad indebærer badeværelsesrenovering?

At renovere et badeværelse er et stort projekt, særligt fordi du skal tage højde for at der vandrør og elinstallationer i samme rum. Det er vigtigt at det gøres rigtigt fra start af, så du kan passe godt på dine vægge, gulv, materialer etc. i lang tid.

 

Der er mange regler for renovering i badeværelset, særligt at visse elementer kun må monteres af autoriserede håndværkere, eller at det ikke er lige meget, hvilken maling du bruger, når det er et rum, der bliver vådt og fugtigt. Dertil er der forskellige faser i et renoveringsprojekt i et badeværelse og der er brug for forskellige håndværkere på trods af det kan være et ret småt lokale.

Renovering betyder også indretning

Nogle gange skal der ikke så meget til at skabe en stor forandring i det lille rum, det kan let blive genopfrisket med noget maling og udskiftning af møbler og badeværelsestilbehør. Her kan du overveje, hvilket indtryk du ønsker, du selv og dine gæster skal have af dit badeværelse. Nogle ønsker at have en atmosfære der emmer af wellness og nogle ønsker at det skal være moderne og praktisk fordi rummet er småt.

 

Når et badeværelse skal renoveres, er det for de fleste ikke nok det bare er funktionelt, det skal også være flot indrettet. Det kan løses ved at indtænke stilrene møbler i begyndelsen af renoveringen, så du får et funktionelt skab, som også pynter i rummet. Det er helt ned i detaljen om valg af armatur, fliser og brusehoved eller badekar.

Lad os hjælpe med hele processen fra afløb til brusekabine og toiletskab

Få hjælp til renoveringen af dit badeværelse. Vi har erfaring indenfor murerarbejde, tømrerarbejde og malerarbejde og allierer os altid med de bedste eksperter indenfor elektriker- og VVS-arbejde, når du skal bruge en totalentreprise af dit badeværelse. Hvis du vil have bestemte møbler, som du køber ind, sætter vi også dem op.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, vores erfaring med badeværelser gør os i stand til at koordinere hele dit projekt og vi står til din rådighed hele vejen igennem.

 

Vi har god erfaring med at renovere badeværelser og har kendskab til den bedste slags vådrumsmaling. Derudover har vi speciale i at renovere med Conteco beton, som giver et råt udtryk i badeværelset. Med Conteco kan du forvandle et gammelt badeværelse til et nyt, med nogle få værktøjer. Læs mere om Conteco her.

 

Se vores cases nedenfor, så du får indblik i vores arbejde og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe dig.

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostruden exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostruden exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostruden exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostruden exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.