CONTECO
21684
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21684,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

CONTECO

Giver et urbant og råt indspark i din indretning

Forny dit hjem med en bæredygtig renovering

Trænger dit hjem til fornyelse og ønsker du at kombinere det rå med de møbler, du har arvet fra din farmor? Conteco i badeværelset eller på væggen giver et friskt pust til dit hjem og skaber god kontrast mellem det rå og ubearbejdede udtryk og de farverige og klassiske møbler.

 

Conteco beton er fleksibel beton, som kan påføres på alle overflader såsom fliser, linoleumsgulv etc. Det har struktur som maling og påføres på samme måde som maling, men giver det samme udtryk som almindelig beton. Det giver et anderledes og unikt indspark i din bolig. Derudover er Conteco beton MK-/ETA-godkendt, så det er godkendt til brug i vådrum. Læs mere om vores badeværelsesrenoveringer her.

 

Med Conteco får du din helt personlige, hjemlige følelse, når du træder ind ad døren, og du får en løsning, der er skræddersyet til dine behov. Det er et bæredygtigt og billigt alternativ til nedrivning og opbygning, da du kan nøjes med at opdatere dine overflader med et lag Conteco beton.

 

Med andre ord er Conteco en fugefri overflade, som er nem at vedligeholde og gøre rent, fordi der ikke samler sig kalk i kanter og hjørner. Det er muligt pga. den efterbehandling med lak, der forsegler materialet, så der ikke trænger vand, rengøringsmidler eller skidt ned i overfladen.

Conteco hvordan?

Conteco beton bliver lagt på allerede eksisterende overflader i et lag på 1,5-3 milimeters tykkelse. Det har en robust og slidstærk overflade som almindelig beton.

 

Behandlingstiden varierer alt efter hvilken overflade, det skal påføres til. Vi går efter den tommelfingerregel der siger 5 dage, da materialet skal have lov til at tørre fuldstændigt.

 

Der findes forskellige farver, der er udvundet af naturpigment, som kan blandes i Contecoblandingen og nuanceres til dit behov, hvilket gør det muligt for dig at personliggøre din indretning. Som afslutning kan du få lakeret overfladen med en mat eller blank sealer, som er med til at beskytte materialet og gøre det modstandsdygtigt overfor smuds og rengøringsmidler.

 

Om du vil give dig i kast med selv at spartle med Conteco eller vil hyre håndværkere til det, er der gode muligheder. Det vigtigste er at du får mulighed for at sætte dit præg på indretningen og er med i processen hele vejen.

Overlad trygt dit projekt i vores hænder

Hos Blåmejsen Entreprise Eftf. har vi specialiseret os i renoveringsopgaver med Conteco beton, både i badeværelser, på gulve og på vægge. Vi var nogle af de første, der inddrog Conteco i badeværelser, da det kom på markedet og blev populært at bruge i indretningen.

 

Vi tror på at vi kan levere et ordentligt og trygt stykke arbejde til dig. Vi kan også være behjælpelige, hvis du foretrækker at få renoveret et bord eller en hylde med Conteco.

 

Vores team består af malere, tømrere og murere og vi kan derfor tilbyde totalentreprise. Mangler vi ekspertise indenfor et andet fag, har vi gode samarbejdspartnere, som vi kan trække på ved de store opgaver.

 

Du kan sagtens overlade dine fornyelsesprojekter i vores hænder, da vi har et stort arsenal af ekspertise. For os er et projekt ikke bare et arbejde, vi har passion for at følge processen fra start til slut, for først når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse. Kontakt os for en uforpligtende samtale og så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Badeværelse

Vores primære ekspertise er renovering af badeværelser med Conteco. Det kan lægges på en hel væg eller hvis du ønsker en lille afgrænset krog. Måske du ønsker at beklæde brusenichen med materialet, så det føles som om du træder ind i et andet lokale. Den ensartede og fugefrie overflade gør det let at rengøre badeværelset, samtidigt med at den er slidstærk i et fugtigt rum pga. den hårdføre sealer, vi lægger efterfølgende.

Vægge

Conteco kan påføres en enkelt væg og skabe en helt anden dynamik i rummet. Det skaber kontrast og dybde, som giver en følelse af at træde ind i en New Yorker-lejlighed, som man ser det på film. Vi kan lege med strukturen i overfladen, når betonen skal påføres, så du får enten det glatte udtryk eller et mere spartansk look. Sammen med nogle bløde møbler og flotte farver, får dit hjem en overhaling i bedste urbane stil.

Gulve

Conteco gulve er slidstærke og holder i mange år, pga. betonstrukturen og den efterfølgende forsegling. Overflader der er behandlet med Conteco er langtidsholdbare og det er lige pludseligt nemt at lave forbedringer på hjemmefronten, fordi det bliver påført ligesom maling. Strukturen kan manipuleres således at der skabes forskellige fornemmelser, når du træder henover gulvet.

Trapper

Hvis du har en slidt og knirkende trappe, kan et lag Conteco beton være en let og hurtig renoveringsmetode. Det rå materiale giver et flot udtryk, som leder tankerne hen på at du om lidt skal træde ind i et helt andet univers. Trappen kan skabe rød tråd i mellem dine etager med et ensartet og stilrent look. Det kan give et fint kontrastforhold til dit lyse gulv og hvide vægge.

Borde

Conteco kan anvendes til at lave møbler, såsom bordplader, som giver et råt indspark i indretningen og tilføjer en visuel oplevelse ved middagsbordet eller sofabordet. Materialet påføres på samme måde som til vægge eller gulve. Hvis du ikke er til at få en hel væg med Conteco, kan en bordplade skabe kontrast i rummet i lidt mindre skala. På den måde kan du give dine gamle møbler nyt liv, i stedet for at investere i nyt.

Hylder

For tiden bølger en genbrugsadfærd frem med fokus på at passe på klimaet. Conteco gør det nemt at genanvende dine gamle hylder og skaber fornyelse nemt og enkelt. Hvad enten du har haft dine hylder med fra teenageværelset eller har fundet dem i storskrald, kan de lynhurtigt friskes op. Pointen er simpelthen, at det kan påføres til alverdens mere eller mindre slidte materialer og på den måde skabe noget nyt.

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.