HISTORIE
21694
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21694,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

HISTORIE

Fra malerfirma til entreprise

Malerarbejdet i blodet

Blåmejsen har en flyvende historie bag sig. Det startede ud som Malerfirmaet Blåmejsen, som blev grundlagt af inderhaver Caspers far i 1990. Casper er så at sige vokset op med malerpletter og pensler. Han har stiftet bekendtskab med andre fag, men malerfaget har han altid haft i blodet, så derfor overtog han sin fars firma, da han gik bort. Til ære for faderen, har Casper fortsat kaldt firmaet for Blåmejsen, men det er nu blevet udvidet med en tilknyttet murer og tømrer, så derfor hedder vi nu Blåmejsen Entreprise Eftf.

Firmaet er altså vokset i bemanding og arbejdsopgaver, men den nære kundekontakt består. Den kvalitet og nærhed til kunderne, Blåmejsen startede ud med at basere sig på, fører Casper og hans medarbejder videre hver dag.

For mig er malerfaget ikke bare et håndværk af høj kvalitet. Jeg ser det også som et servicefag, og min opgave er ikke slut, før kunden er tilfreds. - Casper, indehaver af Blåmejsen Entreprise Eftf.

Blåmejsen Entreprise Eftf. udfører store som små renoveringsopgaver i hele Storkøbenhavn og vi udvider hele tiden. Vi kører gerne langt for den rette opgave. Vores kundebase er allerede stor og det er en stor ære, når kunder vender tilbage med opgaver eller har anbefalet os til deres venner.

Kvalitet og nær kundekontakt

For os er det vigtigt at kunne stå inde for vores arbejde fra start til slut. Vi sørger for at holde overblikket og sørge for at alle opgaver bliver afsluttet til UG. Når du bestiller en opgave hos os, har du fat i Casper hele vejen igennem, så vi kan garantere den høje kvalitet bliver holdt i hævd. Det skal være en god og tryg oplevelse, så vi vægter en tæt kontakt til vores kunder, højt.

 

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.