MALER
21617
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21617,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

MALER

Et grundigt malerarbejde gør forskellen

Fornyelse kan være nødvendigt og en flot omgang maling på væggene kan være nok

Står du og kigger på din stue og synes der trænger til at ske noget nyt? Orker du ikke at trække i arbejdstøjet og har du erfaring med at du alligevel finder helligdage i malingen, når lyset falder på en bestemt måde? Eller skal du have malet hele huset udvendigt? Så læs med her og lad os skabe forvandling.

 

Når du skal have malet dine vægge eller din husfacade, er det vigtigt at have styr på materialerne, da det gerne skal holde en flot overflade i mange år. Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan det bliver udført, for en ensartet malet væg uden helligdage giver prikken over i’et til en komplet indretning i hjemmet.

Den rene linje eller det skæve indspark

Hvis væggen med de bedste familiebilleder eller fotografier fra rejser får en markant farve, vil den danne ramme om det, der er betydningsfuldt, samtidigt med at der skabes kontrast. Får du f.eks. en grøn væg i den ene ende af værelset, dannes der en helt anden dybde i rummet.

 

Måske du er mest til at male alle væggene hvide, fordi du har nogle farverige møbler at dekorere med. Hvis du tilmed har et mindre rum, så gør den hvide farve også at rummet synes større.

 

Uanset hvilke ønsker du har for din bolig, er der uendeligt mange muligheder for at kombinere farver, så du får det præg på din indretning, som passer perfekt til dig. Det gode er at der ikke skal ret meget til for at skabe forvandling.

Du sætter dit præg på udtrykket indendørs og udendørs

Med Blåmejsen som din maler, vil du opleve et professionelt arbejde, når dit hus skal have en makeover indvendigt eller udvendigt, eller din lejlighed skal friskes op, for vi går ikke på kompromis med vores faglighed ej heller dine ønsker.

 

Vi er erfarne i udendørs malerarbejde og pudser op og maler på alle nødvendige overflader. Måske er det murene, måske er det vinduerne og dørene der trænger til en omgang, for at give et nyt look.

 

Indendørs har vi videreført den kompromisløse faglighed i vores malerarbejde som Blåmejsen startede ud med. Vi har desuden specialiseret os i at arbejde med Conteco beton, som påføres som maling, og hvis du skal have renoveret dit badeværelse, står vi til rådighed.

 

Vi gør os i maling af vægge og lofter, også hvis du skal have renoveret badeværelse og køkken. Vi laver malerarbejde i hele København, Storkøbenhavn og Roskilde og udfører altid et professionelt stykke arbejde. For os er arbejdet ikke blot et arbejde, men en livsstil, og den vil vi gerne leve op til ved at give et grundigt arbejde, så du bliver tilfreds.

Blåmejsen er din kvalitetsbevidste maler

Vi maler med Dyrups maling, som er kvalitetsmaling med en ansvarsbevidst baggrund, der fokuserer på godt miljø og arbejdsmiljø. Derfor er vi helt trygge ved at anvende deres maling som holder længe og kommer i alverdens farver. Desuden anvender vi Conteco beton, som er en bæredygtig måde at renovere sit hjem på, da man undgår nedrivning.

 

Vores virksomhed startede i 1990, hvor indehaver Caspers far startede Malerfirmaet Blåmejsen. Casper arbejdede sammen med sin far og fører nu traditionen og fagligheden videre. Vi har opfyldt vores kunders drøm i to generationer og er klar til at opfylde din!

Lejlighed

Skal du have istandsat din lejlighed, er et flot lag maling et godt sted at starte. Det finpudser indtrykket af dit hjem og fjerner pletter, huller og ujævne steder. Vi udfører malerarbejde i hele din lejlighed, i de farver, du ønsker og efterlader aldrig en helligdag.

Vægge

Uanset om du skal have malet alle vægge hvide eller ønsker en væg i en flot kontrastfarve, hjælper vi dig. Et grundigt malerarbejde giver en skarp finish og gør dit hjem indbydende at være i. Foruden maling har vi erfaring med opsætning af tapet, hvis du ønsker at væggene får en anderledes struktur i overfladen.

Hus

Har du et fint murstenshus, kan et lag maling udvendigt friske facaden op, samtidigt med at murstenenes former og kanter får lov at komme til udtryk på en ny måde.  En god behandling gør materialerne mere levedygtige og klar til at stå i mod regn og rusk i det danske vejr.

Døre

Døre udadtil er udsatte i det danske vejr med regn og blæst, og skal udstå meget igennem de forskellige årstider. Derfor er det vigtigt med gode og hårdføre materialer til maling af dine døre. De er med til at afrunde udtrykket til dit hus og kan let blive frisket op og få et skarpt udseende.

Vinduer

Er dine vinduer slidte, er det ikke nødvendigvis løsningen at skifte dem ud, da det er en dyr proces. I stedet kan det allerede gode træværk i dine vinduer piftes op med maling, så de står skarpt og kan holde i mange år fremover. Hvis du skal have hjælp til det, står vi på spring.

Loft

Et loft skal stå lige så skarpt som dine vægge i dit hjem. Hvad end der er stuk, rosetter, riller eller andre strukturer i dit loft, maler vi med en kompromisløs grundighed, der giver tilfredshed og tager hånd om de flotte detaljer.

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.