MURER
21686
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21686,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

MURER

Få hjælp til dit badeværelse eller andre renoveringsprojekter

Badeværelset er et vigtigt rum i boligen, uanset størrelsen kan det nemt opdateres med en istandsættelse

Hvis du trænger til at få pustet nyt liv i dit badeværelse, kan det være en god idé at undersøge alle muligheder for det. Forberedelse er den gyldne nøgle til et grundigt projekt, da det er et kompliceret rum at renovere. Men det er ikke umuligt, hvis du sørger for at være på forkant, så gør dig nogle tanker om, hvad du ønsker af møbler, indretning, fliser, farve m.m.

 

Hos Blåmejsen Entreprise Eftf. har vores murer specialiseret sig i renovering og istandsættelse af badeværelser. Hvad enten du har brug for et specifikt murerarbejde eller en totalentreprise til dit badeværelse, har vi redskaberne og erfaringen.

Vi udfører skræddersyet badeværelsesrenovering til din smag

Når du har overvejet hvilke møbler, fliser etc. du ønsker, er det vigtigt at tage fat i en professionel, for i badeværelset er der elinstallationer og vand i sammen rum. Derfor er det yderst vigtigt at sørge for vådrumssikring, da fugt og vand kan skade materialerne, hvis ikke de bliver behandlet godt. Derudover er det ikke for alle at skulle sætte fliser op eller spartle.

 

Vi tilbyder både enkel- og totalentreprise forstået på den måde, at vi laver maler-, murer- og tømrerarbejde til renovering af badeværelser. Og de håndværk, vi ikke dækker, har vi gode samarbejdspartnere indenfor.

Blåmejsen har opfyldt drømme siden 1990

Vi har et tæt samarbejde med eksterne elektrikere etc., når vi skal udføre totalentreprise, så læg trygt dit projekt i vores hænder. Vi påtager os den koordinerende rolle, så du ikke skal bekymre dig om, hvilken håndværker der mangler osv. Vi sparrer med dig undervejs og holder snor i projektet, og vi går først ud ad døren, når du er tilfreds med dit projekt.

 

Udover badeværelser, laver vi også andre mureropgaver, såsom filtsning af huse, hvor muren bliver pudset op, så man kan se murstenenes struktur. Så hvis din facade trænger til nyt liv, står vi også til rådighed. Desuden står vores murer også for at sætte fliser op i dit køkken, hvis det trænger til et anderledes udtryk.

 

Kort sagt er vores styrke dit renoveringsprojekt og vi hjælper med små og store istandsættelser af vægge, badeværelser, køkkener, facader etc. Kontakt os for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen kan finde frem til en løsning til dine behov.

Murerarbejde
Badeværelse

Ved istandsættelse af badeværelser, kan vores murer hjælpe med både opsætning af møbler, støbning af gulv og vådrumssikring. Skal du have sat fliser op i badeværelset, står vi også for det og kan tilmed sørge for at du får gulvvarme inkluderet.

Facaderenovering

Trænger din husfacade til en kærlig hånd, er vores murer erfaren med filtsning, som er en måde at pudse facaden op på, så murstenene står mere frem og bliver en del af husets udtryk. Han er også erfaren i at oppudse vægge, så der kan males henover.

Almindeligt murerarbejde

Vi udfører renoveringsopgaver af forskellig slags. Vores speciale er renoveringer, og vores murer udfører alt indenfor almindeligt murerarbejde med tegl, fliser og mursten, puds og mørtel. Vores murer har murerspartlen godt skruet på.

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.