OM
21595
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21595,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

OM

Din kvalitetsbevidste håndværker

Din istandsættelse er vores fornemmeste opgave

Blåmejsen Entreprise Eftf. laver renoveringsarbejde og istandsættelse af både hus og lejlighed. Vi istandsætter hele rum, som f.eks. badeværelse og køkken, eller maler vægge og lofter. Vores speciale er at anvende Conteco beton i istandsættelse af badeværelser, køkkener og som maling på vægge og gulve.

Vi kan give en lidt anderledes istandsættelse, fordi Conteco beton tilfører et råt look til din indretning. Det er en nem og bæredygtig måde at renovere på, da det kan påføres alle overflader. Du slipper for at rive ned og bygge nyt op.

Det giver en stor arbejdsglæde og tilfredsstillelse at se den forvandling, man kan skabe, og at opleve kundens glæde over det færdige resultat.

Vores team består af en murer, en maler og en tømrer og vi laver store som små opgaver. Vores murer er især specialiseret i at istandsætte badeværelser, men kan også lave f.eks. filtsning af huse eller andre mindre opgaver. Vores tømrer kan hjælpe med at sætte gipsvægge op eller andre lignende opgaver. De fag vi ikke dækker, får vi ekstern hjælp til, da vi har en vifte af dygtige samarbejdspartnere. Malerarbejdet dækker alt fra vægge og lofter til facader og døre.

Udendørs eller indendørs

Vi udfører alt renoveringsarbejde indendørs og udendørs, som du kunne have brug for. Om det er døre og vinduer, der trænger, eller vægge, står vi på spring. Der er ikke den opgave, som er for lille, vi er pålidelige håndværkere.

 

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.