TØMRER
21688
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21688,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

TØMRER

Pust liv i dine renoveringsdrømme med snorlige tømrerarbejde

Når der skal sættes gipsvægge eller rørkasser op, står vores tømrer på spring

Hvis du på nuværende tidspunkt har et stort ønske om at renovere dit hjem, hvad enten det er udvendigt på facaden eller indvendigt i badeværelset og køkkenet, kan en tømrer bistå med overblik over de sidste detaljer.

 

Til malerens filtsning af murværket, viser det sig måske at nye vinduer og døre vil gøre renoveringen komplet. Til badeværelsesrenoveringen, vil en rørkasse gøre rummet pænt og ryddeligt at se på.

 

Blåmejsen har udvidet forretningen med en tømrer, der gør din drøm til virkelighed og kan hjælpe med små og store opgaver til din istandsættelse.

Kompromisløst tømrerarbejde med respekt for dine ønsker

Hvis du bor i en ældre murermestervilla og trænger til at der sker en forandring, kan en udskiftning af døre og vinduer gøre underværker.

 

Vi står for at udskifte døre og vinduer og vælger i samarbejde med dig de bedste materialer, som passer til dit hus og dit ønskede design. Vinduer og døre skal give god isolering, der sørger for et sundt indeklima og skal kunne holde til det danske vejr, gerne i mange år.

 

Vi imødekommer dine ønsker til design, udseende og udtryk, uden at gå på kompromis med vores faglighed. Vi sparrer med dig og rådgiver på en respektfuld måde om de bedste løsninger på markedet.

 

Med vores hjælp, skal du ikke bekymre dig om koordinering af arbejdsopgaver eller kontakt til diverse håndværkere. Vi har erfaring med at varetage totalentreprise, fordi vi selv dækker over tømrer-, murer- og malerarbejde, samtidig med at vi har et stabilt og troværdigt samarbejde med stærke eksterne håndværkere.

Fra små rørkasse til store gipsvægge

Har du brug for at skabe to rum i ét, eller at lave en slags rumdeler, kan en gipsvæg eller en skillevæg nemt og hurtigt sættes op. Pludseligt har du skabt nye muligheder for at få plads til familien eller et walk in-closet.

 

Er dit køkken et levn fra de brune 70’ere eller trænger dit badeværelse til en seriøs overhaling, kan tømreren hjælpe dig i mål med at få den bolig, der får dig til at føle dig hjemme. I køkkenet og badeværelset er der vandrør, som kan synes klodsede, men det kan en rørkasse rette op på, så de bliver gemt af vejen og i stedet er rørkassen som en del af væggen. Blåmejsen Entreprise Eftf. har stor erfaring med renovering og istandsættelse, som forlænger dit badeværelses og køkkens levetid.

Lad os hjælpe dig med at fuldende dit ønskeprojekt

Intet projekt er for småt eller stort, vi er specialister i at udføre små og store tilføjelser i forbindelse med køkken- og badeværelsesrenovering. Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe med at føre din renoveringsplan ud i livet.

Tømrerarbejde
Køkken

Skal du have istandsat dit køkken, hjælper vi med montering af møbler og hårde hvidevarer. Vi kan tilmed sørge for at du får en helt rigtig bordplade, som fuldender det udtryk, du ønsker for dit køkken.

Gulve

Hvis dine gulve er nedtrådte og ujævne, kan vores tømrer hjælpe med renovering af dit gulv. Vi finder sammen frem til en løsning, der giver dig tilfredshed og som skaber en rød tråd igennem hele dit hjems indretning.

Døre

Hvis din facade er blevet pudset op af vores murer, kan det få dørene i huset til at se slidte ud. Vores tømrer kan hjælpe med udskiftning af døre, så de står flot og modstandsdygtigt i mange år.

Vægge

Hvis du har en bolig, hvor du føler dig hjemme, men mangler plads, kan en gipsvæg gøre underværker. Vores tømrer kan sætte vægge eller rumdelere op, så du får nye muligheder for indretning, om du skal have et arbejdsværelse eller der er en familietilføjelse.

Vinduer

Dine vinduer er din portal til verden udenfor og er med til at give lys i din bolig. Derfor er det vigtigt at de står skarpt og og er resistente mod kulde og blæst. De skal være isolerende for dit hjem og det hjælper vores tømrer med.

Isolering

Når vi laver renoveringsopgaver, er det vigtigt at der er tænkt på det hele. Vores tømrer står for isolering, når han sætter vinduer og døre i. Desuden laver han rørkasser til at isolere rør i badeværelset, så de gemmes af vejen.

Tjek vores cases ud?
VI HAR NOGET FOR ENHVER SMAG

Er du nysgerrig på vores arbejde? Her har vi samlet nogle eksempler, som viser, hvad du kan forvente, når du vælger Blåmejse Enterprise Eftf. til at udføre enten maler-, murer- eller tømrerarbejde i din bolig. Du kan også se cases, hvor vi har udført Conteco på forskellige overflader.

Under hver enkelt case finder du en beskrivelse af det arbejde, der er udført samt den pris, kunden har betalt. Det kan være med til at give dig en idé om, hvordan du kan realisere dine boligdrømme, hvis du går med tanker om at renovere et eller flere rum i dit hjem. Alt efter størrelse og behov udarbejder vi en fast pris til dig – det er med til at give dig sikkerhed, når du kaster dig ud i et nyt boligprojekt!

Har du brug for hjælp? Så står vi altid klar til at hjælpe dig.